Olen Kirsi, auttamishaluinen ja oma-aloitteinen jokapaikanhöylä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä kansainvälisissä yrityksissä niin suurissa kuin pienissäkin tiimeissä. työtehtäviä on kertynyt laidasta laitaan. Toimistotöiden lisäksi olen tehnyt varasto-, myynti- ja opetusalan töitä. Yrittäjävanhempien ja oman suoramyyntiyrityksen kautta minulla on näkemystä myös yrittäjän arjesta.

Kokemukseeni kuuluu mm. tilaisuuksien, matkojen, vierailuiden ja koulutusten järjestelyt, tiimien ja projektien johdon avustaminen, tilahallinta, hankinnat ja tilaukset, ostotilausten käsittely, ostolaskujen käsittely, varastoprosessit kuten tavaran vastaanotto, hyllytys ja keruut, toimitusten seuranta, yhteydenpito sidosryhmiin sekä puhelimitse, sähköpostitse että virtuaalikokousten kautta, postitus, intrasivujen hallinta, sisäinen tiedotus. Myyntityössä opin asiakaspalvelun merkityksen, ja opetustyö harjoitti ihmissuhde- ja esiintymistaitoja. Olen tehnyt lähes koko työurani vieraassa kieliympäristössä, ja siksi sekä englanti että ruotsi sujuu hyvin käyttökielenä.

Olen joutunut elämässäni niin monimuotoisiin tilanteisiin, että olen vakuuttunut, että jokaiseen ongelmaan löytyy kyllä ratkaisu, kun vain tahtoa ja yritystä on tarpeeksi. Olen hyvin mutkaton ja helposti lähestyttävä, ja nautin ihmiskontakteista, joten uppoan uuteenkin tiimiin helposti. Olen sekä kehittämis- että kehittymishaluinen, ja uskon, että sellaisia tehtäviä ei ole olemassakaan, mitä ei opi. Pyrin aina katsomaan kokonaisuutta, ja siksi en arastele mitään tehtävää, jos se katsotaan tarpeelliseksi.

Assarihakemisto 

Kirsi Mannermaa

Toimisto NeRo
kirsi@oma-assari.fi
puh. 050 482 0761
www.oma-assari.fi/

Share This